Valokuvauspalvelut

Tunne edellä - siinä on minun mottoni.

Hyvä kuva koskettaa ja kertoo tarinaa. Se erottuu ja jää mieleen.

Tarvitsetko fiiliskuvia tuotteistasi tai brändikuvia yrityksestäsi? Sellaisia kuvia, jotka kertovat juuri sinun tuotteidesi ja juuri sinun yrityksesi tarinaa? Sellaisia kuvia, jotka jäävät mieleen?

 

 

Teen töitä valokuvauksen lisäksi myös visualistina ja stailistina. Kuvaan mielelläni luonnonvalossa tai luonnossa. Visualistina rakastan erityisesti sitä, kun saan asiat toimimaan keskenään saumattomasti yhteen, tuote pääsee oikeuksiinsa ja tunne välittyy.

Sinä ja yrityksesi olette ainutlaatuisia, se on paras kilpailuvalttisi. Kerrotaan se kuvin myös asiakkaillesi! Laadukkailla valokuvilla erotut joukosta ja kerrot yrityksesi tarinaa. Saat valokuvat käytettäväksesi markkinointiin, sosiaalisen median kanaviin, nettisivuillesi - missä ikinä haluatkaan yrityksesi tarinaa kertoa!

Tutustu palvelupaketteihin ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tuotteidesi ja yrityksesi näköiset kuvat!


HINNASTO:

Fiilistuotekuvaus

Tuotteet ovat kuvissa pääroolissa, kuvausympäristö stailataan tuotteita korostavasti. Tuotteet kuvataan aidossa ympäristössä, aidossa käytössä niin, että asiakkaasi saavat tuotteestasi parhaan mahdollisen vaikutelman. Kuvien toimitusaika tuotteiden saapumisesta 1-2 viikkoa.

Kuvattavat tuotteet valitsee asiakas. Yhdessä kuvassa voi näkyä myös useampi erilainen tuote tai sitten yksi ja sama tuote voi olla vaikka jokaisessa kuvassa.
Tuotteet lähetetään takaisin heti kuvien toimittamisen jälkeen. Tuotteiden toimituskuluista vastaa asiakas.

Näin toimitaan!
Sovimme yhdessä kuvausaikataulun ja kerrot toiveesi kuviin liittyen. Mietimme yhdessä myös sopivan tuotemäärän. Sen jälkeen toimitat tuotteesi minulle, joko postitse tai muulla tavoin. Kuvaan tuotteesi ja toimitan sinulle kuvavalikoiman nähtäväksi. Valmiiden kuvien toimittamisen jälkeen lähetän tuotteesi sinulle takaisin.

Tuotekuvauspaketti
 • pieni 250€/5 kuvaa
 • keskikokoinen 450€/10 kuvaa
 • suuri 600€/15 kuvaa
 • Lisäkuvia saatavilla.

        

   Brändikuvaus

   Haluatko esitellä asiakkaillesi paikan, jossa työskentelet? Haluatko näyttää heille tilan, jossa heidän tilaamansa tuotteet valmistetaan? Valmis tuote tai palvelu on tärkeää, mutta niin on myös tarina valmiin tuotteen takana. Usko pois, me ihmiset olemme uteliaita ja me haluamme nähdä ja tietää!

   Brändikuvien kautta pääset kertomaan asiakkaillesi enemmän itsestäsi ja yrityksestäsi. Kuvissa voi näkyä yrityksesi toimitiloja, tuotteita, yleistä ympäristöä, sinua - mitä vain, mikä tukee yrityksesi tarinaa! Kuvat ovat oivallinen keino näyttää asiakkaillesi missä tuotteesi tai palvelusi syntyvät ja sijaitsevat. Kuvat tuovat tuotteet ja palvelut esille tavalla, joka sopii yrityksesi visuaaliseen ilmeeseen ja puhuttelee asiakastasi. Kiinnostavat ja monipuoliset brändikuvat lisäävät luottamuksen tunnetta ja herättävät uteliaisuuden tietää lisää!

   Näin toimitaan!
   Sovimme yhdessä kuvauspäivän ja kerrot toiveesi kuviin liittyen. Kuvaus tapahtuu sinun yrityksesi toimitiloissa tai muussa aidossa ympäristössä, jonka olemme etukäteen yhdessä sopineet. Kuvausaika on 2-3 tuntia. Vuosimaksullisessa paketissa kuvaukset sovitaan ja varataan etukäteen vuoden varrelle, esim. 3kk välein. Vuosimaksusopimuksella saat uusia kuvia yrityksesi käyttöön vuoden ympäri.

    • 450 € / 10 kuvatiedostoa
    • Vuosimaksu ​300 € / 8 kuvatiedostoa (3 x brändikuvaus vuoden aikana. Kuvaukset sovitaan ja varataan etukäteen vuoden varrelle.)
    • Lisäkuvia saatavilla.

    Hintoihin lisätään ALV 24% sekä matkakulut Jyväskylän ulkopuolelle.

     

     

    Eikö näistä paketeista löytynyt etsimääsi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin? Valokuvaan paljon muutakin!

    Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! rilla@rillatervonen.fi