Rekisteriseloste

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 11.11.2018

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Tmi Rilla Tervonen
Y-tunnus 2902959-5
Kirkkotie 3 A 6
406800 Vaajakoski
rilla@rillatervonen.fi

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Rilla Tervonen, Kirkkotie 3 A 6 40800 Vaajakoski
rilla@rillatervonen.fi
 

Henkilörekisterin nimi
Rilla Tervonen verkkokaupan asiakasrekisteri
Rilla Tervonen uutiskirjelista (sähköpostilista)


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriin liittyvät sivustot:
https://www.rillatervonen.fi

Tietojen keräämisen tarkoitus:
Käyttäjän henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen ja kehittäminen

  • palvelujen toteuttaminen

  • asiakaspalvelun, toiminnan ja sivustojen kehittäminen

  • mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttaminen

  • tuotteiden ja palvelujen markkinointi


Rekisteröitävät tiedot
Käyttäjänä sinusta voidaan kerätä seuraavia tietoja:

  • Etunimi

  • Sukunimi

  • Sähköpostiosoite

  • Yritysasiakkaan henkilö- ja/tai yritystiedot (y-tunnus, sähköpostiosoite, postiosoite, postitoimipaikka ja -numero)

  • Asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot; laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, myyjä- ja kumppanitiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot

  • Sivuston käyttäjän sähköpostiviestit

  • Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset

  • Käyttäjän käyttötiedot, kuten esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset joilla vierailet, toimintojen ajankohta.


Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun käyttäjä tilaa viikkokirjeen, lataa jonkin maksuttoman oppaan, päivittää omia tietojaan, ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen, liittyy ilmaisiin haasteisiin, workshoppeihin, kilpailuihin tai arvontoihin tai ostaa Tmi Rilla Tervonen palveluita. Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

 

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja se on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tietoja voidaan luovuttaa henkilörekisteristä ainoastaan seuraavissa tapauksissa: 

  • Kun asiakastöissä maksujen välitys toteutetaan laskulla ja niitä käsitellään kirjanpidossa

Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).


Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja jotka tallennetaan selaimen muistiin. Eväste voidaan tallettaa selaimeen määräajaksi, tai se voidaan poistaa heti palvelun käytön jälkeen.

Mikäli halutaan poistaa evästeitä, sen voi tehdä selaimen kautta.

 

Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Sähköpostilistalla olevien käyttäjien tietoja (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:

  • Mailchimp sähköpostimarkkinointiohjelma. Mailchimp on sitoutunut GDPR vaatimuksiin. Mailchimp privacy policy: https://mailchimp.com/legal/privacy/?_ga=2.158354808.394656272.1526883122-1488319749.1526096094

  • Google Docs tallenteet

  • Squarespace verkkokauppa-alusta. Squarespace privacy policy: https://www.squarespace.com/privacy

Rekisterin suojaus

A) Fyysistä aineistoa ei säilytetä

B) Sähköisesti tallennetut tiedot

Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään MailChimp (The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability company) tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknillisiä, että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi. 

 

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja
henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi
rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteystiedot näkyvät yllä. Yhden (1) tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.
Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen
tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava
virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi
rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.

 

Muut rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa
määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa
yllä mainitulle yhteyshenkilölle