Sisustuskuvausta harrastajalle -verkkokurssi!

sisustuskuvaus rilla tervonen

Tämän kesän aikana putkahtaa uunituoreena uunista ulos Sisustuskuvausta harrastajalle -verkkokurssi!

Kurssi on jatkoa suositulle Valokuvausta aloittelijoille -verkkokurssille tai sitten ihan itsenäinen kurssi kaikille niille valokuvaajille, joille aukot ja muut kameran tekniset asiat ovat tuttua tietoa.

Kurssilla ratkotaan erinäisiä sisustuskuvaukseen liittyviä kysymyksiä: kuvataan laajempia kuvia ja rakennetaan asetelmia, mietitään valon suuntaa ja sen merkitystä sisustuskuvauksessa. Ratkotaan ja rakennetaan siis mielenkiintoista ja tasapainoista sisustuskuvaa pala palalta!

sisustuskuvaus rilla tervonen

Seuraavan Valokuvausta aloittelijoille -verkkokurssin aikataulu on vielä auki, mutta infoan siitä Facebook-sivuillani sekä Instagram-tililläni. Pistä ne siis ihmeessä seurantaan! Siellä kerron myös sen, milloin on ensimmäinen Sisustuskuvaus -kurssi!

sisustuskuvaus rilla tervonen

Tässä muutamia kurssilaisten palautteita Valokuvausta aloittelijoille -verkkokurssista:

"Kiitos valokuvauskurssista. Se sai minut innostumaan valokuvauksesta uudelleen ja antoipa melkoisen potkun myös yhdelle idealleni omaan työhöni liittyen. Kiitos siis innostuksesta. Kurssi oli hyvä ja selkeä, pari videota katsoin kahteen kertaan ja nyt lähden kyllä luontoon kuvaamaan ihan uudella innolla!"

"Hyvä kurssi oli! Opin paljon ja sain vielä lisää intoa. Olen katsonut paljon videoita, mutta sinun kertomana vasta tajusin. Pääsin pois automaattiasetuksista (jonne lupasin että en jää, mutta jäinpä kuitenkin). Kiitos. Suosittelin jo kaverille seuraavaa kurssiasi."

 "Kiitos, aivan mahtava kurssi! Ihan 10+. Tajusin asioita, joita olen ennen vain yrittänyt tajuta!"

"Olen oppinut tällä kurssilla paljon uutta ja saanut kosolti uutta intoa kuvaamiseen ja kameran ominaisuuksien opettelemiseen. Kiitos siitä kuuluu sinulle! Kurssin rakenne oli selkeä ja asiat neuvottiin selkeästi ja niitä oli helppo lähteä opettelemaan."

sisustuskuvaus rilla tervonen

Tervetuloa mukaan kursseille!

 

Ps. Kursseja odotellessa voit tutustua valokuvausvinkkeihin täällä blogissa!