Jälleenmyyjätarina - Henna Halonen / Putiikki Vanha-Vanto

Tässä juttusarjassa tutustutaan Rilla Tervonen –tuotteiden jälleenmyyjiin. 

jälleenmyyjätarina vanha-vanto

Tänään pääsemme matkalle maalaismaisemiin, kun tutustumme hurmaavaan sisustusliike Putiikki Vanha-Vantoon ja sen yrittäjään Hennaan, joka rakastaa työssään erityisesti kohtaamisia ja ihmisten tarinoita. 

putiikki vanha-vanto

Putiikki Vanha-Vanto sijaitsee maalaisidyllissä Raisiossa.

Omenapuut kehystävät vanhaa punaista hirsitaloa, joka kätkee sisäänsä sisustajan aarreaitan. 

“Olen kasvanut kauppiasperheessä. Olen pienestä pitäen haaveillut omasta kaupasta ja kun asiat alkoivat loksahdella paikoilleen, oli aika vaihtaa hevosalan yritys tähän pitkäaikaiseen haaveeseen. Perustin kaupan vuonna 2010.” 

Henna kertoo, että oli alusta asti selvää, että uusien tuotteiden ohella putiikissa tullaan myymään myös vanhaa tavaraa. Vanhat aarteet kuuluvatkin olennaisena osana putiikin valikoimiin edelleen tänä päivänä. Putiikilla on myös verkkokauppa, josta kauempana asuvakin pääsee fiilistelemään tunnelmia ja tilaamaan tuotteet kätevästi kotiin. 

“Minusta on motivoivaa etsiä uusia tuotteita sekä myös kehittää niitä itse. Meillä onkin mynnissä myös pieni valikoima itsevalmistamiamme tuotteita.” 

vanha-vanto raisio

Putiikki Vanha-Vanto hurmaa sympaattisuudellaan!

Kauniit asetelmat ja esillepanot kertovat yrittäjältä löytyvän reilusti luontaista visuaalista silmää kauneudelle. 

Hennan mielestä työn parhaita puolia on, että hän saa työskennellä kotoa käsin. Suureksi voimavaraksi hän kokee ihmisten tapaamisen sekä tarinoiden jakamisen. 

“Parasta on saada henkilökohtainen palaute kauppani esillepanoista ja tuotevalikoimasta. Olen valtavan ilahtunut siitä, että olen onnistunut löytämään hieman normaalista poikkeavia tuotteita ja asiakas huomaa sen. Se tuntuu aina erityisen hyvältä.” 

henna halonen putiikki vanha-vanto

Putiikki Vanha-Vantosta löytyy myynnistä tekstiilejä, astioita, vanhoja aarteita ja sisustustavaraa - myös postikortteja.  

“Löysin korttisi Facebook-ryhmän kautta. Laitoinkin sinulle heti viestiä korteista, koska ne menivät niin syvälle upeine kuvineen ja herkkine sanoineen. Kortit ovat myyneet meillä todella hyvin!” 

putiikki vanha-vanto

Kiitos haastattelusta ja kauniista sanoistasi Henna! Yksi parhaista asioista omassa työssäni on tutustua helmiin Suomen kartalla.

Sellaisiin, kuin Putiikki Vanha-Vanto Raisiossa. 

Ehkä tapaamme Vanha-Vantossa alkukesällä, kun omenapuut kukkivat! 

 

Teksti: Rilla Tervonen
Kuvat: Henna Halonen ja Tanja Lepistö

 

Putiikki Vanha-Vanto

Vantontie 68
21120 Raisio

0456777808

www.vanhavanto.com

www.instagam.com/putiikkivanhavanto

www.facebook.com/vanhavanto/

 

noora tammi ekomama rillatervonen

Tutustu myös aiemmin julkaistuun Jälleenmyyjätarinaan, jossa esittelyssä Noora Tammi ja Ekomama Turussa!