5 syytä miksi teen paperituotteita

Ajattelin aloittaa uuden viikon listaamalla viisi tärkeintä syytä sille, miksi teen paperituotteita. Lisäksi kerron kenelle tuotteeni on tarkoitettu, ja miksi?

5 syytä miksi teen paperituotteita

1. Haluan auttaa sinua. 

Teen tuotteitani omakohtaisten oivallusten perusteella. Eli toisin sanoen: nämä tunteet ja asiat, joita sanoitan tuotteissani - olen ne itse kokenut, välillä kovankin kautta. Rämpinyt, itkenyt ja oppinut. Jokaisen meidän täytyy kulkea oma polkumme itse, mutta haluan auttaa sinua tunnistamaan tunteita ja rohkaista sinua luottamaan itseesi ja tunteisiisi. Tiedän kyllä, että se tuntuu välillä vaikealta ja juuri siksi haluan että tiedät, että et ole yksin.

2. Haluan tehdä asioita, joista nautin.

Olen sitä mieltä, että ihmisen kuuluu tehdä sitä, mistä nauttii. Oletko samaa mieltä? Sellaiset asiat mistä nauttii, niin niissä asioissa ihminen on myös yleensä hyvä. Ja sellaiset asiat missä on hyvä, niin eikö juuri sitä varten täällä eletä, että saadaan kokea onnistumisen tunteita ja sitä myöten onnellisuutta? Jokaisessa mukavassa ja nautinnollisessakin työssä on tietenkin varjopuolensa, mutta työtä tehdessä ja ihmisen elämässä muutenkin on tärkeää, että lähtökohtaisesti olotila on hyvä ja onnellinen. En ole varma oletko samaa mieltä, mutta sitä mieltä minä olen!

5 syytä miksi

3. Haluan välittää sinulle luonnon kauneutta.

Mikä on sinun lempituoksusi luonnossa? Minun lempituoksu on ehdottomasti syyspäivän kuulaus. Sellainen kirkkaan keltainen päivä, joka tuoksuu vahvasti sieniltä ja jossa on aavistus kirpeyttä. Samaan tuoksuun jos vielä yhdistyy ulkona nautittu kahvi ja täydellinen voileipä, niin siinä on kaikki! Luontoa on niin helppo rakastaa. Puron solinaa, muurahaispesän vilinää, kypsyviä mustikoita, usvaa järvellä, kantarelliaarretta.

Totuus on tämäkin - haluaisin olla paljon enemmän luonnossa, kuin oikeasti olen! Tulevana kesänä aion hankkia verkollisen riippumaton. Lupaan nukkua siinä vähintään viisi yötä kesän aikana. Tartutko haasteeseen?

4. Haluan muistuttaa paperin tuoksusta ja tunnusta.

Rakastatko sinä lukemista? Tai muistatko miltä uusi koulukirja tuoksui? Sekoatko paperikaupassa tai onko sinulla lipaston ylin laatikko täynnä pikkuvihkoja, joita et ehdi tai raski elämäsi aikana käyttää? Hamstraatko kauniita postikortteja valmiiksi tulevia juhlia varten tai lähdetkö kirjastosta joka kerta kymmenen lainattua kirjaa repussa? 

Jos vastasit kyllä, niin sitten tiedät tunteen! Minä rakastan paperituotteita. Paperin tuntua ja tuoksua ja sitä, miten sen avulla voi viestiä tunteita eteenpäin.

5 syytä miksi teen

5. Haluan jakaa vertaistukea.

Tähän viittasinkin jo ensimmäisessä kohdassa. Mietin, mikä olisi paras tapa auttaa sinua, jakaa vertaistukea ja lohduttaa sinua vaikeissa hetkissä. Mietin myös, miten voisin jakaa vertaistukea niin, että saisin auttaa ja samalla käyttää omia vahvuuksiani ja toteuttaa haaveeni omasta yrityksestä.

Yritystä perustaessani halusin yhdistää kaiken sen, mitä haluan tehdä ja sen, missä koen olevani hyvä. Siksi teen paperituotteita.

Teen paperituotteita ennen kaikkea siksi, että voisit saada oivalluksia, tukea, rohkeutta ja lempeyttä itseäsi kohtaan. Tuotteeni on tehty juuri sinulle.

Tukemaan sinua ja lohduttaaan sinua. Muistuttamaan, että et ole yksin ja että sinä olet arvokas.

En ole varma oletko samaa mieltä, mutta minun mielestäni sinä ansaitset olla onnellinen.

 

Rullaa sivu alas asti ja tilaa Kirjeitä Rillalta!

Saat kauniita tarinoita ja inspiroivia viestejä suoraan sähköpostiisi. Ensimmäisen kirjeen mukana saat tarjouskoodin verkkokauppaan!